Mert engem szórakoztat. Ha téged is, akkor dupla öröm. :) Pár művem olvasható itt, melyeket a szürke hétköznapokból ellopott pillanatok ihlettek, ám mostanra annyi közük van csak a valósághoz, mint az antarktiszi jégtábláknak a whisky-be pottyantott jégkockákhoz.

Branyiczky Rita honlapja

Néhány írásom olyan témát boncolgat és olyan szavakat tartalmaz, amelyeket "érzékenyebb" lelkűeknek nem ajánlott olvasni! Akit felháborít a vulgáris szóhasználat és a közönséges témák versben való kifejezése, mert szerinte a költészet csak és kizárólag "szép" témák művészi megjelenítésére szolgál, annak a következőket javaslom:

  • Kerülje el ezt az oldalt, és nem fog felháborodni :)
  • Vegye figyelembe, hogy művészileg költeni csak a madarak tudnak; én soha nem tartottam magam "igazi" költőnek, ezután sem fogom - ellenben semmiféle korlátot nem állítok magam elé, ha írni támad kedvem.

Ja, még valami: bár sokszor egyes szám első személyben írok, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy TÉNYLEG rólam szól a mű, és az én jellememet mutatja be vagy egy megtörtént eseményt...

A teljesség igénye nélkül:

nem vagyok gyilkos, nem vagyok halott, nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, nem vagyok elmebeteg, s nem is szándékozom elérni ezek egyikét sem a közeljövőben :)


Kellemes olvasgatást!

Az oldalon található művek szerzői jog védelme alatt állnak. Ha szeretnéd felhasználni valamelyiket valamilyen formában, olvasd el a felhasználási feltételeket!

 

Könyvem: Viharpárduc

Megtetszett valami?

Ha vinnéd a honlapodra vagy feldolgoznád hangzó anyagként,
akkor kérlek, olvasd el ezt >jogvédett tartalmak