Itt a Gyakran Ismételt Kérdések és a rájuk adott válaszaim lennének... Ha lennének ilyenek. :) De nincs szívem törölni szegény menüpontot, így inkább feltöltöttem pár egyéb kérdéssel-válasszal.

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Mi értelme van ennek a weboldalnak?

Nem sok, de engem szórakoztat, és ez már fél siker. Ha pedig egy-egy erre tévedó Látogatónak is tetszik, akkor már megérte létrehozni.

 

Honnan jönnek ezek az idétlen írások, ötletek?

Egy túlzsúfolt, baljós árnyalatú, veszedelmes és olykor totális káoszban leledző szigetről, amely a Szubjektív Köztársaság és a Belső Kényszerek Szövetsége között helyezkedik el a Gondolatformálás-óceánon. Képzeletnek hívják. A szigetet megközelítő hajósok esküsznek rá, hogy az övezetben uralkodó szeszélyes széljárás nem életveszélyes ugyan, de néha rettentően fárasztó...

 

Mikor lesz kész teljesen a honlap és kerül fel a legutolsó tartalmi rész is?

Egyelőre nem tervezek távozni az élők sorából, szóval ez még sokára lesz... Mivel ez egy publikációs céllal létesített honlap, időről-időre fel fogom rakni rá a legújabb irkáimat, sőt: az is elképzelhető, hogy egyéb részlegekkel fog bővülni a későbbiekben.

 

Miért nincs szavazás?

Mert megszüntettem. Nem láttam tovább értelmét, hiszen valamiféle visszajelzés miatt indítottam anno, de most már a vendégkönyvben, illetve a Facebook kommentek révén részletesebb véleményt írhat bárki a honlapon olvasottakról, nem kész válaszok közül kell választania egyet.

Könyvem: Viharpárduc

Megtetszett valami?

Ha vinnéd a honlapodra vagy feldolgoznád hangzó anyagként,
akkor kérlek, olvasd el ezt >jogvédett tartalmak