Ha szeretnél értesítést kapni az újonnan felkerült versekről, történetekről és egyéb aktualitásokról, iratkozz fel hírlevelemre! Nem fogok túl gyakran küldeni (lustaság...), SENKINEK nem adom át az e-mail címed, és bármikor leiratkozhatsz róla, ha meggondolod magad. A feliratkozáshoz használd a lenti opciót - add meg a neved és az e-mail címed, amelyre az infókat kéred, majd nyomd meg a feliratkozás gombot.

hírlevél

Amennyiben feliratkozol hírlevelemre, a rendszer eltárolja a megadott neved és az e-mail címed (enélkül bajosan tudnék levelet küldeni). Fontos azonban tudnod, hogy ezen adataidat nem adom át harmadik félnek*, nem árusítom az így keletkezett e-mail listát, mégpedig több okból nem:

- Egyrészt, erre köteleznek a jogszabályok.

- Másrészt, én is utálom, amikor hatszáz kéretlen reklám levél érkezik a postafiókomba, és úgy kell kihalászni közülük a rokonok, barátok által írtakat, illetve azokat, amiket tényleg én kértem. Az ember nem győz kattintgatni a leiratkozásra.

- Harmadrészt, semmi értelme nem lenne. Az ilyen listák kiárusításával nem lehet meggazdagodni, csupán egy csomó embernek okoznak vele bosszúságot azok, akik ezzel foglalkoznak.

A feliratkozással hozzájárulsz, hogy a honlapommal, aktualitásokkal, frissen felkerült tartalmakkal kapcsolatban havonta max. 2 db hírlevelet küldjek Neked. (No nem kell ám aggódni, általában több havonta jut eszembe egyet küldeni, bár ezen próbálok változtatni és rendszerességet vinni a dologba...) Természetesen a hírlevélről bármikor leiratkozhatsz.

* Te is gyanakszol, ha megcsillagozzák a kijelentéseket és van egy apró betűs lábjegyzet, ami módosíthatja? :) Nos, ez csak arról szól, hogy amennyiben a rendőrség kérné tőlem valamely számomra elképzelhetetlen okból kifolyólag, úgy persze kénytelen lennék átadni az e-mail címeket.

Hírlevél? Na igen.

Értesülj Te is a friss hírekről!

Elolvastam a Használati feltételek -et.

Könyvem: Viharpárduc

Megtetszett valami?

Ha vinnéd a honlapodra vagy feldolgoznád hangzó anyagként, kérlek, olvasd el ezt >jogvédett tartalmak